Kvinde - elsk dig

Denne camp er for dig skønne kvinde der vil gøre noget godt for DIG!!!

For dig der længe har taget dig af andre, men måske glemt dig selv lidt i hverdagens travlhed.

Har du dig hørt dig selv sige disse ting flere gange?

Kvinde elsk dig
Hvis du kan nikke genkende til nogle af disse udsagn så har du med stor sandsynlighed slået dig selv i hovedet masser af gange når du er ”faldet i”, har ”syndet” eller andre udtryk vi kan bruge på at tale dårligt til os selv.
Du har måske også talt dårligt til dig selv alt for tit og måske skabt en tro på at du ikke kan lykkes, at du ikke kan blive tilfreds med dig selv og din krop.

Men det kan du!!!

Dette er IKKE et slanke projekt, heller ikke vægttabs bootcamp hvor vi fokuserer på kalorier, vejer vores mad eller skal leve på en vild streng kostplan.
Hvad er det så Janette?
Mit mål med denne Camp er præcis som overskriften siger. Jeg brænder for at vise dig glæden ved træning, glæden ved bevægelse, glæden ved at styrke din krop så du for altid kan elske din dejlige krop. Og få et afslappet og sundt forhold til den mad du spiser, og lære at nyde den og ikke skamme dig over at spise ”usundt”. Det er naturligt og vi MÅ GODT!
I min verden er det et spørgsmål om mængder og hvor ofte du gør det. Som alt andet i livet skal mad spises af lyst og ikke pligt så hvis du bare hader broccoli så la´vær at spise broccoli…

Du kommer til at mærke hvordan træningen:

Skal du med på dette unikke forløb så tilmeld dig på hjemmesiden NU! Jeg glæder mig til at træne MED DIG Har du mistet troen på at lykkes, så fortvivl ikke for JEG TROR PÅ DIG…

Opstartshygge:

Dette forløb startes med en hyggeaften med de andre deltagere hvor vi alle får hilst på hinanden inden forløbet starter. Her vil jeg holde et kort indlæg om den gode sunde mad og hvordan du kan opnå store resultater med små ændringer.

Dette får du på forløbet Kvinde - Elsk dig:

Dette får du på bootcampen Kvinde - Elsk dig: