Hvorfor er det så godt at træne med kettlebells?

Hvorfor træne med de tunge jernkugler med håndtag?

Jeg elsker at træne med kettlebells men hvorfor er de så fantastiske?

Læs om fordelene her:

Kettlebells har til formål at kombinere styrketræning og funktionel træning med fokus på styrke, konditionstræning, hurtighed, udholdenhed mm.

Selve ideen med kettlebells er, at du kan svinge med dem og på den måde skabe naturligt momentum i dine bevægelser, som så gør, at du kombinerer styrketræning og cardio træning på én og samme tid.

Dermed er kettlebells også fantastisk velegnede til hjemmetræning og er samtidig meget tidsbesparende. Du kan altså få en total træning hel krops træning på kort tid, som både øger din styrke og kondition.

Det betyder også, at alle muskler kan aktiveres på samme tid, hvilket kan give hurtige og gode træningsresultater, hvor man kan opnå forbedret styrke og vægttab.

Træning med kettlebells er funktionel træning, hvilket betyder at regelmæssig kettlebell træning vil øge din evne til at klare almindelige hverdagsmæssige ting som at løfte ting op fra jorden, løfte ting korrekt, optimere din holdning, give dig en stærk core. Dette mindsker muligheden for helt almindelige skavanker.

Du vil også øge din muskelmasse hvilket giver en daglig øget forbrænding, hvilket også gør kettlebells til et fremragende redskab til vægttab.

Når først du mestrer at træne korrekt teknik med de tunge kugler er du ikke langt fra en komplet helkropstræning. Dette gør også kettlebells fantastisk velegnede til en ”on the go” træning. Smid din Kb i bilen og tag den med i sommerhuset, på stranden eller på hotelværelset og gå aldrig glip af din træning.

Janette Søgaard

NaturFit Herning

Del denne artiklen:
Janette Profil

Janette Søgård

Stifter af Naturfit.dk

Personlige favoritter

Bootcamps

Relateret artikler: