Kvinden bag NaturFit.dk

Mit navn er Janette, jeg er 49 år og vild med træning og sundhed.

Jeg bor på landet lige udenfor Sinding sammen med min labrador Nellie som også er  NaturFit mascot og naturligvis har sin egen kurv i NaturFit. Derudover er jeg mor til Celina, min stolthed på 29 år.

 

Jeg har arbejdet professionelt med mad i 25 år og der ved siden af, har jeg arbejdet med Fitness, kostvejledning og træning som instruktør i forskellige trænings former. 

Blandt andet: Spinning, fitnessinstruktør, personlig træner, MTB Guide blandt andet på Kreta, underviser på madkurser, instruktør på livsstilskurser og foredragsholder om sund kost.

 

Jeg har selv prøvet kræfter med rigtig mange forskellige træningsformer da jeg elsker træning og nye udfordringer og lever efter devicen ” det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg nok godt”.

 

De sidste 2-3 år har jeg løbet OCR løb (forhindringsløb) og elsker det. Det er en kombination af styrke, løb, udholdenhed, mod og teknik som går op i en højere enhed.

 

NaturFit er min seneste udfordring og jeg glæder mig til at skabe et fantastisk og unik træningsfællesskab for kvinder og jeg glæder mig til at møde DIG.

 

”Sammen er vi stærkere”

 

Janette

Janette

Hvad kan du forvente af mig?

Når du træner hos mig i NaturFit.dk får du en top motiveret træner til hver træning. Min fornemmeste opgave er at sikre at DU bliver hørt i forhold til dine ønsker og forventninger til forløbet. Netop derfor starter jeg alle Camps med en intro aften hvor vi kan hilse på hinanden.
Jeg har en baggrund med mange års erfaring inden for fitnessbranchen og har prøvet mange forskellige træningsformer igennem årene.
Dette betyder at jeg har en stor palette af viden om forskellige træningsformer. Dette vil sikre at DU altid vil få et veltilrettelagt program som sikrer at DU får trænet hele kroppen ved hver træning.

Du får også en træner som:

Kort og godt kan jeg formentlig identificere mig med mange af de issues man kunne have i forhold til at prioritere sin sundhed. Dette føler jeg selv giver mig en endnu større balast for at forstå og hjælpe DIG, vha. samtaler, god hård træning. motivation og en stor portion forståelse.
Jeg brænder for den gode træning og det ønsker jeg at give videre så det ikke ”bare” er træning men en oplevelse at komme på mine Camps og møde de andre som DU kæmper sammen med.Jeg ønsker at du går hjem med den fedeste følelse i kroppen.
Jeg glæder mig til at se dig og lære dig at kende og ikke mindst svede, grine, kæmpe sammen med dig

Det bliver SÅ FEDT!!!! 

Din Træner

Janette

Tidligere erfaring
Uddannelser og kurser

Skriv en besked til mig: