fbpx

Visionen bag NaturFit.dk

Visionen bag NaturFit.dk er at skabe et træningsunivers for kvinder, hvor alle kan være med, om man er utrænet eller øvet.


Hos NaturFit dyrker vi fællesskabet, med et ønske om at støtte hinanden, hvad end målet måtte være.


På et Bootcamp forløb hos NaturFit bliver DU set og får støtte i i DIN rejse mod et sundere, energifyldt liv hvor træning bliver en sjov, udfordrende oplevelse, som du glæder dig til.
Samtidig vil du få en udfordrende træning, og du kommer til at rykke dig, både på styrke og kondition.


Hos NaturFit er vi også stolte af at vise dig en anden type træning, hvor der indgår atypiske remedier, dette er specielt på udendørs camps hvor du vil stifte bekendtskab med traktordæk, gamle kæder, træstubbe m.m. Indendøre vil du også møde redskaber som slamballs, battleropes o.a.


Hos NaturFit brænder vi for træning og bevægelse som helhed, og den glæde man føler i kroppen efter en god, udfordrende træning sammen med andre skønne mennesker er den fedeste følelse.


Før hver Bootcamp vil du blive inviteret til et fælles møde, hvor du hilser på dine med-bootcampere , og her får du mulighed for at stille eventuelle spørgsmål omkring kost, træning, træningsudstyr til hjemmetræning, vægttab eller andet således at DU får det bedste udgangspunkt for lige præcis DINE mål.


NaturFit tilbyder træning på Bootcamps a´ 8 uger varighed, med 2 ugentlige træninger.
NaturFit tilbyder både indendørs og udendørs Bootcamps.
Se beskrivelsen Outddor og Indoor Bootcamps.


Jeg glæder mig til at se dig i NaturFit.dk


En stærk hilsen

Janette – DIN Træner

Naturfit.dk logo

Kontakt mig:

Janette Profil

Skriv en besked til mig: