Personlig træning

Hos NaturFit mener vi det ,når vi siger personlig træning. Drømmer du om at få din egen personlige træner så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig.
Måske har du længe drømt om at få din egen træner ,så du ikke behøver at tænke så meget over hvad/hvordan du skal træne, men blot møde op og gøre hvad din træner beder dig om. Hvis du har det ønske så er du kommet til det rette sted, for jeg kender den følelse. At ville noget, men ikke gøre det fordi det er lidt dyrt.

Derfor vil jeg i naturfit tilbyde personlig træning til en pris hvor alle kan være med, for jeg synes at alle fortjener at få den mulighed. Der er ingen tvivl om at personligt træner forløb virkelig rykker noget, så uanset om du er utrænet eller trænet så kan dette forløb virkelig hjælpe dig på vej til de resultater du har drømt om.

Et personlig træningsforløb hos mig starter med en uforpligtende samtale hvor vi taler om dine forventninger, drømme og ønsker med forløbet. Jeg vil tilrettelægge forløbet så det passer præcis til dig. Hos Naturfit træner vi både indendørs og udendørs, og det er helt op til dig hvad du er mest til.
Personlig Træning
Personlig træning
Vi træner sammen en gang om ugen og derudover vil du få et hjemmetræningsprogram hver 4 uge så du kan få det maksimale ud af forløbet. Hjemmeprogrammet kan du træne 1-3 gange om ugen alt efter din lyst. Hjemmetræningen vil være et 30 minutters program som udelukkende består af øvelser med egen kropsvægt, og derfor kan laves hvor end du er.
Dette gør dig også i stand til at holde den gode træning efter forløbet. Efter et endt forløb som kan variere i længde, dog minimum 8 uger, vil du være i stand til at træne selv, men du er også meget velkommen til endnu et forløb eller evt. hoppe på et af mine bootcampforløb hvor du fortsætter den gode træning med andre skønne kvinder.
Jeg brænder for at hjælpe DIG og andre kvinder til at opnå deres ønskede mål, så uanset om du drømmer om at løbe et 5 km løb med veninderne og nyde det, eller få strammet mormorarmene op, arbejde mod tyngdeloven og få hevet numsen op på plads, tabe nogle kilo , eller noget helt andet så lad os tage en snak om det.

Et personligt træningsforløb Indeholder:

Book din personlige samtale